Дружина ексчоловіка Ані Лорак привітала Мурата з днем народження

Дружина Мурата поділилася теплими кадрами з весілля
фото з відкритих джерел

Кохана бізнесмена адресувала йому чимало приємних слів з побажаннями

12 червня святкує день народження колишній чоловік співачки Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу. Його дружина, візажистка Лілія тепло привітала чоловіка з 46-річчям, а також розмістила нові фото з весілля.

З нагоди свята новоспечена дружина Мурата, Лілія, зворушливо його привітала в Instagram. Кохана бізнесмена адресувала йому чимало приємних слів з побажаннями.

Дружина ексчоловіка Ані Лорак привітала Мурата з днем народження фото 1
Дружина ексчоловіка Ані Лорак привітала Мурата з днем народження фото 2
Дружина ексчоловіка Ані Лорак привітала Мурата з днем народження фото 3

«Моя любов, мій чоловік, моя рідна душа, Хочу привітати тебе сьогодні з днем народження, побажати більше чудес і радісних емоцій, у такий не простий час ти поводишся як справжній чоловік з великим серцем. Я безмежно пишаюся тобою і кохаю тебе», – звернулася до чоловіка Лілія.

Візажистка показала їхні романтичні кадри з весілля, якими вони раніше не ділилися.

Зазначимо, що після весілля Мурат та Лілія поїхали у медовий місяць до Туреччини. 

Додамо, що цього літа Ані Лорак вирушить до Туреччини, де співатиме перед туристами, які 29 липня відпочиватимуть в Анталії.

Нагадаємо, що українська акторка дубляжу Катерина Сергеєва завершила роботу над новою серією проєкту, пов’язаного із персоною Ані Лорак. Вона показала, як би запроданка відреагувала на те, що нещодавно у країні-агресорці збили дрон з наліпкою «Фонд помсти» та ім'ям Кароліни.

Раніше «Главком» писав, що в Росії істерично заявили, що Москву атакували дронами. Польоти БПЛА над Москвою назвали «терористичною атакою київського режиму». Один з безпілотників, судячи з фото, «прилетів» до Москви від співачки Ані Лорак

Нагадаємо, що мережа вибухнула мемами про наліпку з Ані Лорак. Користувачі соціальної мережі перепитують, на яку картку скидати гроші для «Фонду помсти».  Згадують про «пєрєльотную птіцу» у виконанні співачки. «Батько наш – Бандера, Ані Лорак – мати. Рускіє будинки будем ми взривати», – написав хтось з користувачів Twitter.

Читайте також: Ані Лорак оголосила збір коштів для дітей, які «втратили житло через українські снаряди»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: