Ані Лорак нагострила лижі до Туреччини

Ані Лорак візьме з собою Кіркорова
фото з відкритих джерел

Турецький «театр» Cosmos забронював виступи Лорак

Співачка Ані Лорак намагається заробити, тому будь-яку пропозицію сприймає як унікальний шанс. Кароліна, яка підтримує вторгнення Росії в Україну не перебирає варіантами у спробах мати хоча б якісь гроші. В Україні російська зірка ніколи вже не зможе засяяти та побудувати успішну кар’єру, про Європу їй залишається лише мріяти, але і в терористичній Росії не так усе гладко. Тож Лорак організовує такий собі «сезонний бізнес» – гастролі курортними містами Туреччини, де гарантовані виступи перед ліберальними товстосумами.

Цього літа Ані Лорак вирушить до Туреччини, де співатиме перед туристами, які 29 липня відпочиватимуть в Анталії.

Ані Лорак нагострила лижі до Туреччини  фото 1

Справа в тому, що «театр» Cosmos заангажував Лорак, разом з її «бойовими побратимами» – путіністом Кіркоровим, співаком Johny, Jan Khalib і Валерієм Меладзе. Ця компанія, об’єднана спільним світоглядом та цінностями, приїде дивувати гостей в анталійський «шинок».

«Вас чекають найкращі пісні та улюблені хіти Ані Лорак у супроводі високої гастрономії та яскравої розважальної програми», – написали в гастротеатрі.

Нагадаємо, що українська акторка дубляжу Катерина Сергеєва завершила роботу над новою серією проєкту, пов’язаного із персоною Ані Лорак. Вона показала, як би запроданка відреагувала на те, що нещодавно у країні-агресорці збили дрон з наліпкою «Фонд помсти» та ім'ям Кароліни.

Раніше «Главком» писав, що в Росії істерично заявили, що Москву атакували дронами. Польоти БПЛА над Москвою назвали «терористичною атакою київського режиму». Один з безпілотників, судячи з фото, «прилетів» до Москви від співачки Ані Лорак

Нагадаємо, що мережа вибухнула мемами про наліпку з Ані Лорак. Користувачі соціальної мережі перепитують, на яку картку скидати гроші для «Фонду помсти».  Згадують про «пєрєльотную птіцу» у виконанні співачки. «Батько наш – Бандера, Ані Лорак – мати. Рускіє будинки будем ми взривати», – написав хтось з користувачів Twitter.

Читайте також: Ані Лорак оголосила збір коштів для дітей, які «втратили житло через українські снаряди»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: