Медовий місяць. Ексчоловік Ані Лорак відпочиває з дружиною біля моря (фото)

Подружжя вирушило до Туреччини
фото з відкритих джерел

Молодята вирішили відпочити за межами України

Колишній чоловік Кароліни, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу поїхав на відпочинок зі своєю новоспеченою дружиною Лілією. Молодята вирішили відпочити в Туреччині, де мине медовий місяць.

До Туреччини пара їхала через Болгарію, де Мурат і Лілія сфотографувалися біля гори Чудните Скали. Згодом на авто вони вирушили до країни, звідки родом Мурат.

Медовий місяць. Ексчоловік Ані Лорак відпочиває з дружиною біля моря (фото) фото 1

Там вони не тільки продовжили святкувати своє весілля, а й зустрілися з родичами бізнесмена. 

Варто пригадати, що Налчаджиоглу протягом тривалого часу живе в Україні. Навіть під час гарячої фази війни чоловік вирішив залишитися тут, поки його колишня дружина Ані Лорак мовчить про війну та спокійно співає для ворогів.

Нагадаємо, що Мурат Налчаджіоглу, який нещодавно одружився з візажисткою Лілією Реус, показав доньку від шлюбу з Ані Лорак.

Додамо, що цього літа Ані Лорак вирушить до Туреччини, де співатиме перед туристами, які 29 липня відпочиватимуть в Анталії.

Нагадаємо, що українська акторка дубляжу Катерина Сергеєва завершила роботу над новою серією проєкту, пов’язаного із персоною Ані Лорак. Вона показала, як би запроданка відреагувала на те, що нещодавно у країні-агресорці збили дрон з наліпкою «Фонд помсти» та ім'ям Кароліни.

Раніше «Главком» писав, що в Росії істерично заявили, що Москву атакували дронами. Польоти БПЛА над Москвою назвали «терористичною атакою київського режиму». Один з безпілотників, судячи з фото, «прилетів» до Москви від співачки Ані Лорак

Нагадаємо, що мережа вибухнула мемами про наліпку з Ані Лорак. Користувачі соціальної мережі перепитують, на яку картку скидати гроші для «Фонду помсти».  Згадують про «пєрєльотную птіцу» у виконанні співачки. «Батько наш – Бандера, Ані Лорак – мати. Рускіє будинки будем ми взривати», – написав хтось з користувачів Twitter.

Читайте також: Ані Лорак оголосила збір коштів для дітей, які «втратили житло через українські снаряди»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: