Українська зірка дубляжу знову висміяла Ані Лорак (відео)

Катерина Сергеєва неперевершена в ролі Ані Лорак
фото з відкритих джерел

Сергеєва розбила в пух і прах прагнення співачки «тихо допомагати» Україні

Українська акторка дубляжу Катерина Сергеєва завершила роботу над новою серією проєкту, пов’язаного із персоною Ані Лорак. Вона показала, як би запроданка відреагувала на те, що нещодавно у країні-агресорці збили дрон з наліпкою «Фонд помсти» та ім'ям Кароліни.

Поки мережа фонтанує мемами, Сергеєва розбила в пух і прах прагнення співачки «тихо допомагати» Україні. Фундаментом для відео актриса обрала фрагмент скандального інтерв'ю Лорак, в якому співачка «сповідалася» російській журналістці.

«Я тихо донатила їм на дрони, щоб реабілітуватися. А вони зробили таку підставу і на крилі написали: «Фонд помсти Ані Лорак». Я в шоці! І оце ж воно літало всією РФ, і вони читали», – пожартувала Сергеєва, яка переосмислила думки Ані Лорак українською.

Українська зірка дубляжу знову висміяла Ані Лорак (відео) фото 1

Сергеєва, яка володіє «магією перевтілення», не оминула увагою спроби співачки виляти хвостом, приховуючи правду про війну.

У відео гарно обіграні думки Лорак, яка називала себе «деревом любові», а нині, очевидно, вже й не знає, ким вона є.

«А я ж і сьогодні не можу зрозуміти, яка в мене позиція. І хто я: дерево любові, кущ зради чи безпринципне перекотиполе. А ці дрони мені усе спаскудили», – жартує Сергеєва.

Українська зірка дубляжу знову висміяла Ані Лорак (відео) фото 2

Зірка дубляжу зачепила ще один нюанс, що Лорак не вдалося зберегти кар'єру. Після вибухів у Москві виступи співачки поступово згорнулися.

«Скасували усі мої концерти в Росії, не вдалося всидіти навіть на одному стільці. Знаєш, адже концерти скасовано в таких казкових містах, як Білгород, Щебекино», – додала Сергеєва, яка перевтілилася у роль Лорак.

Додамо, що в Росії істерично заявили, що Москву атакували дронами. Польоти БПЛА над Москвою назвали «терористичною атакою київського режиму». Один з безпілотників, судячи з фото, «прилетів» до Москви від співачки Ані Лорак. 

Нагадаємо, що мережа вибухнула мемами про наліпку з Ані Лорак. Користувачі соціальної мережі перепитують, на яку картку скидати гроші для «Фонду помсти».  Згадують про «пєрєльотную птіцу» у виконанні співачки. «Батько наш – Бандера, Ані Лорак – мати. Рускіє будинки будем ми взривати», – написав хтось з користувачів Twitter.

Читайте також: Ані Лорак оголосила збір коштів для дітей, які «втратили житло через українські снаряди»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: