«Холостяк» Макс Чмерковський та його дружина чекають на другу дитину

Чмерковський з дружиною та сином
фото з відкритих джерел

Про це дружина Чмерковського розповіла на своїй сторінці в Інстаграм

Герой першого сезону реаліті «Холостяк» та суддя проєкту «Танці з зірками» Макс Чмерковський та його дружина Пета Маргатройд чекають на другу дитину. Про це дружина Чмерковського розповіла на своїй сторінці в Інстаграм.

«Мені дуже приємно нарешті оголосити, що ми з Максом чекаємо нашого Чмерковського2. Після двох років постійної боротьби та душевного болю, трьох викиднів і невдалої пересадки ембріонів… У нас є здорова булочка в духовці. Це був шок для всіх нас, ми дізналися про це

Хореограф Максим Чмерковський – один із зіркових суддів проекту «Танці із зірками», але став відомим в Україні, завдяки іншому телешоу – «Холостяк». В інтерв'ю американському журналу Peоple артист розповів, що його родина пережила дуже непростий період. Під час зйомок у Києві Чмерковський дізнався, що його дружина втратила дитину. 35-річна Пета Маргатройд отримала позитивний тест на COVID і вже у лікарні дізналася, що у неї стався викидень.

У лікарняній палаті Пета зателефонувала Максимові за гучним зв'язком. У цей момент увійшов лікар. І з його обличчя вона зрозуміла: щось не так. «Він запитав, чи я знаю що вагітна? Через хвилювання Максимові почулося, що лікар каже, що я в положенні. Я уявлення не мала, що чекаю на дитину», – ледве стримуючи сльози поділилася пережитим Пета. COVID забрав у жінки усі сили. І на ранній стадії вагітності вони з Максимом Чмерковським втратили дитину. «Не бути там із нею – божевілля. Це змушує почуватися безпорадним», – зізнався Чмерковський. Максим Чмерковський із дружиною виховують п'ятирічного сина і дуже сподівалися завести йому брата чи сестру.

Читайте також: Померла акторка Інна Чурікова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: