Дружина Скічка в 35 років випадково стала студенткою

фото з відкритих джерел

Зараз багатодітна мама живе з сином та двома дочками у Мілані

Дружина ексочільника Черкаської ОДА Олександра Скічка, бізнесвумен Єлизавета Юрушева стала студенткою в 35 років.

Єлизавета Юрушева з дітьми знайшла тимчасовий прихисток в Європі. У квітні жінка народила третю дитину. Зараз багатодітна мама живе з сином та двома дочками у Мілані. Там бізнес-леді навчатиметься на дизайнерку.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Elizaveta Yurusheva🇺🇦 (@elizaveta.yurusheva)

Єлизавета каже, що студенткою стала випадково. Вона сиділа в кафе навпроти престижного інституту моди та дизайну Marangoni і згадала, що 18-річною хотіла вступити туди на навчання. Єлизавета Юрушева вирішила, що ніколи не варто зраджувати свої мрії, і подала документи  до вузу.

«З 23 січня в мене починається навчання на фешн-дизайнера. Не могла навіть уявити, що стану ще раз студенткою, а тим паче, що буду вивчати індустрію моди. Подивимося, що з цього вийде – журналіст, економіст та мати трьох дітей йде підкорювати fashion-світ», –  повідомила Єлизавета Юрушева.

«Не могла навіть уявити, що я стану ще раз студенткою, а тим паче що буду вивчати індустрію моди. Я ніколи не планувала заглиблюватися, я так тільки з боку завжди захоплювалась. Та війна, переїзд все змінили, і коли зрозуміла, що все залишилось там, вдома, взагалі не могла знайти собі місця в цій новій реальності. Так, було багато пропозицій по роботі, але я все сподівалася що все скоро закінчиться і повернуся додому. Перейшла у єдиний статус «мати» і взагалі забула про свої бажання, амбіції, мрії».

Однак одного разу все змінилося: «Після того, як я всіх розвезла по школам, сіла в кафе поговорити з подругою, почала їй розповідати про життя в Мілані, підняла очі і говорю – уявляєш, прямо зараз сиджу навпроти університету Marangoni, так круто бути в столиці моди, як же я мріяла в 18 років стати дизайнером і вступити сюди на навчання. І тут вона мені говорить – йди запишись! Я спочатку посміялася, а потім подала документи. І нарешті в 35 я пішла за своєю мрією».

До слова, це не перша зміна, на яку наважилася Єлизавета Юрушева під час повномасштабної війни. Нещодавно вона повідомила в соцмережі, що вирішила повністю перейти на українську.

Юрушева вже знайшла вчителя української: «Сподіваюся, скоро буду говорити добре! Буду створювати нову себе, тому прощавай комфорт і привіт повна трансформація! Треба мінятися і дивитися навколо під іншим кутом, бо як раніше вже більше ніколи не буде. Треба вийти зі своєї комфортної бульбашки і змінитися перш за все всередині».

Читайте також: Ірма Вітовська чесно розповіла про свої гонорари та зізналася, чому не ходить на проби

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: