Арестович вчергове «дезертував з України» та показав, де «переховується»

фото з відкритих джерел

Блогер повідомив, що перебуває на Вільнюському форумі з безпеки

Колишній радник Офісу президента та відомий блогер Олексій Арестович знову засвітився за кордоном –цього разу у Литві. Про це він повідомив на своїй сторінці в соцмережі, виклавши фото та допис, в якому розповів, навіщо приїхав до Вільнюсу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Олексій Арестович (@alexey.arestovich)

Нагадаємо, раніше Арестович, незважаючи на військовий стан в Україні та закритий виїзд із країни для чоловіків, опинився у Римі. Це викликало бурхливу реакцію українців в мережі. Пізніше блогер пояснив, навіщо їздив до Італії.

«Коли у черговий раз дезертував з України, – пошуткував Арестович з приводу візиту до Литви. – Намагався сховатися у спікера парламенту Литви Вікторії Чміліте-Нільсен, за заступниками міністрів, в кабінеті старійших депутатів Сейму. Не вийшло. Був схоплений уважними громадянами та висаджений на трибуну – з генералом Беном Ходжесом, за яким також намагався сховатися, втім, ще більш марно».

«Якщо ж серйозно, Вільнюський форум з безпеки – це ефективний захід для збільшення допомоги Україні в світі загальних завдань з підтримання безпеки в Європі. Дискусії були дуже гарячими. Тема України була темою номер один, а головним завданням визначили змінити пануючу на Заході думку: «Україна не має програти» на «Україна має перемогти!». Публічна дипломатія – дуже потужний інструмент. Дякую литовським друзям за можливість долучитися до роботи», – додав блогер.

Читайте також: Боклан розповів про трагічну долю акторів театру в Маріуполі: Директор написав мені

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: