Боклан розповів про трагічну долю акторів театру в Маріуполі: Директор написав мені

Скріншот відео
Фото: прес-служба каналу Дом

Стас Боклан зізнався, що рашисти знищили його квартиру в окупованому місті

Народний артист України Станіслав Боклан поділився спогадами про роботу в Маріупольському драматичному театрі, де пропрацював 10 років.

«Вже немає театру. І вже немає багатьох людей, з якими я працював. Хтось не зміг вижити, ховаючись у підвалах, хтось загинув. І нема того будинку, де я жив у Маріуполі, де була у мене квартира, – розповів Боклан в програмі «Тихий вечір з Оленою Кравець». – Це мій перший театр. З багатьма людьми я не можу знайти зараз зв'язок, тому що його немає. Єдине, що директор, художній керівник театру написав мені востаннє (я не знаю, з якого телефону, але я зрозумів, що це від нього): «Стасе, те, що про мене говоритимуть, це все неправда, не вір». І він там лишився».

Багатьох  акторів з Маріуполя  прихистив Ужгород, на жаль, виїхали не всі. Зараз окупаційна влада відкрила в місті свій театр. Боклан розповів, що деякі з його колишніх колег там працюють. «Ми переможемо, обов'язково переможемо. Ми будемо сміятися і веселитися, кохати, народжувати дітей. Але в наших очах, на превеликий жаль, тепер навіки буде сум», – підсумував Станіслав Боклан.

Сьогодні Станіслав Боклан робить для наближення перемоги все, що в його силах. Разом з дружиною вони опікуються бездомними тваринами. У артиста 20 котів і одна собака. «Спочатку їх було менше. Потім їх ставало все більше і більше. Виходить, вони один одному розказували, що там є дурники, які годують. Вони приходили, ми їм всім давали імена. І я всіх знаю в «обличчя». Всіх. Нам допомагають волонтери», – розповів Станіслав Боклан.

Читайте також: У Каннах зал аплодував стоячи. Вакарчук розповів про унікальний український фільм

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: