Арестович засвітився в Римі: бурхлива реакція соцмереж

фото з відкритих джерел

Журналісти поспілкувалися із військовим експертом

Колишній радник Офісу президента засвітився в Римі, незважаючи на військовий стан в Україні та закритий виїзд із країни для чоловіків. Видання Afisha.it поспілкувалось із військовим експертом після його прибуття до Італії.

Як уточнюють журналісти, Арестович знаходився в країні з діловим візитом на запрошення Ukraine Lobby and Business Club. У столиці Італії він мав зустрітися з українськими підприємцями та проукраїнськими лобістами. «Очікується, що під час цього ділового заходу йтиметься про важливість публічної дипломатії», – йдеться у матеріалі.

В інтерв'ю колишній радник ОП розповів, як йому подобається Італія та її громадяни, а також поділився смаковими уподобаннями у місцевій кухні. Не забув Арестович під час відрядження про війну в Україні. «Йому подобаються подорожі, тому мріє об'їхати весь світ і не раз. Але каже, що спочатку потрібно виграти війну», – пише видання.

На поїздку Арестовича вже встигли відреагувати українці. Вони запитують, як під час загальної мобілізації та воєнного стану, коли навіть депутатам заборонили виїзд з країни, колишній радник Офісу президента зміг потрапити до Італії. Дехто шуткує і згадує відому фразу Арестовича «про 2-3 тижні». А інші обурюються: «А чому не на передову, кишка тонка? Таким патріотам саме там місце і є можливість показати свою любов до Батьківщини», «В Бахмуті, а не в Італії повинен бути», «Хто йому дозволив перетнути кордон, на якій підставі?». Російські ЗМІ підхопили тему та пишуть, що «Арестович втік з України заради Італії».

Варто зазначити, що згідно з інформацією самого Арестовича у соцмережах, він є батьком трьох дітей (за законом, це дає право виїжджати за межі держави під час воєнного стану). Проте в інтерв'ю він же сам і розповідав, що його старшій дочці Аеліті вже є 18 років.

Читайте також: Іво Бобул вийшов на зв'язок після скандального інтерв'ю, з якого втік

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: