У скандальному серіалі від СТБ, крім російського актора знайшли ще й акторку

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Раніше українські актори виступили з вимогою не випускати в ефір серіал через російського актора в головній ролі

На телеканалі СТБ стартує показ серіалу «Останній лист коханого». Одну з головних ролей в кінокартині зіграв російський артист Прохор Дубравін. За допомогою дипфейку його обличчя замінили на українського актора Дмитра Саранскова. Тим часом в кінокартині знайшли ще й російську актрису.

На це звернув увагу український актор Євген Лісничний. На своїй сторінці в соцмережі він написав: «Може я помиляюсь, та поясніть мені, хто знає. Відколи Ольга Морозова стала української актрисою? Судячи з її інсти та інфи в інтернеті, вона була і залишається росіянкою. Якщо це так, то де ще один діпфейк? Нестача контенту – не привід тягнути росіян на екрани».

Акторка Ольга Морозова народилася у російському Воронежі, закінчила місцеву академію мистецтв. Працювала у Воронезькому Театрі юного глядача та Воронезькому Молодіжному театрі. Багато знімалася в Україні, зокрема в картинах «Пес», «Розтин покаже», «Провідниця», «Акушерка». Після російського вторгнення ні слова не сказала публічно про війну в Україні. Довгий час акторка нічого не публікувала в соцмережі, однак нещодавно знову почала викладати дописи. В шапці профілю артистки вказаний російський номер її агента. Про серіал СТБ «Останній лист коханого», який мають розпочати показувати завтра, на сторінці Морозової ні слова, але на фан-сторінці є скриншоти з трейлера.

Раніше «Главком» писав, що українські актори вимагають не випускати в ефір СТБ серіал із російським актором в головній ролі.

Читайте також: Програли «Кварталу 95». Чоловік співачки Валерії назвав фальшивим аудіозапис, в якому критикує Путіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: