66-річний Бебешко знявся в підгузнику та з гумовою соскою у роті (фото)

Володимир Бебешко
Фото: Главком

Продюсер зізнався, що так близькі привітали його з днем народження

Продюсер Володимир Бебешко опублікував на своїй сторінці у Фейсбук фото, на якому кумедно зображений в день свого 66-річчя: у підгузнику з пустушкою в роті та слинявчиком на шиї. «Отак мене привітали в мої 66», – підписав іменинник фото.

Раніше «Главком» писав, що продюсер Володимир Бебешко опублікував у Фейсбуку світлину, на якій сфотографований у компанії свого старшого брата Леонтія Бебешка, який відомий як співак Левко Дурко. «У брата, на Батьківщині», –підписав він знімок. Цікаво, що Левко розпочав свою кар'єру артиста після 40 років.

Ми повідовляли, що продюсер Володимир Бебешко зізнався, що у 80-х відсидів у в'язниці чотири роки: «Я попався з джинсами. Вони вважали, що це якась мафія і мені довелося відбувати покарання. П'ять років суворого режиму, посиленого режиму – дуже жорстко». Щоправда, посилений режим для Бебешка розпочався із весілля – скромного розпису з Вікою Врадій під контролем конвоєрів. Перші роки молоде подружжя обмежувалося побаченнями суворого режиму. У в'язниці в Нижньому Новгороді Володимир часу не втрачав даремно, творив з ранку до ночі. За зразкову поведінку вийшов уже через чотири роки і одразу створив дебютний альбом для Братів Гадюкіних та хіти для дружини, яка взяла псевдонім Сестричка Віка. Перший фестиваль «Червона Рута» 1989-го став тріумфом для пари – Віка тоді забрала Гран-прі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: