Донька Полякової пояснила, чому кидає престижний виш за кордоном: В шоці не тільки мама

Полякова з Машою
фото з відкритих джерел

Дівчина зізналася, що залишає навчання заради свого хлопця

Дочка Олі Полякової, 17-річна Марія Полякова заявила, що не буде вчитися в Лондоні і повертається додому. Раніше стало відомо, що дочка Полякової вступила до музичного університету BMus у Лондоні та залишиться за кордоном. Проте Марія повідомила у своєму TikTok, що не навчатиметься у престижному університеті: «Я відмовилася від навчання за кордоном заради хлопця». Як відреагувала на рішення доньки зіркова мама, пока невідомо, але, знаючи її характер, уявляємо, який феєрверк маминих емоцій зазнала на собі Маша.

А ще зовсім нещодавно Марія ділилася з шанувальниками радісною звісткою, що вступила до вишу за кордоном. Дівчина помістила в Інстаграм запрошення на навчання. «Ми розглянули вашу заявку і раді, що можемо запропонувати вам безумовне місце у наступній програмі: рік (інтегрований ступінь)», – йдеться у документі.

Раніше Главком писав, що старша дочка Полякової Маша вже закінчила школу і ще до повномасштабного вторгнення вирішила вступати до іноземного музичного університету. За словами співачки, дочка подала документи до п'яти вишів. Оля не відклала гроші на навчання доньці: «Якщо почати говорити, які у артистів доходи і скільки коштує цей бізнес, нам ніколи гроші не падають на голову – це дуже складна справа, яка потребує багато вкладень. Так, мені доводиться визнати: з початком війни я не мав чогось відкладеного. Напередодні ми зайнялися кіновиробництвом, а це дуже дорого. Ми зняли кіно, показали, але не встигли продати нікуди, бо почалася війна. Вкладаємось у пісні, кліпи. Зараз у мене навіть виникли проблеми з освітою старшої доньки. Ми планували, що піде до одного вишу, але зараз розумію, що не зможу стільки заробляти, щоб оплачувати її навчання. Тому вирішили вступати на підготовчий курс університету, а наступного року подаватись на грант. Університет, який вона хотіла – Берклі в Бостоні – це дуже дорого, на сьогоднішній день ми не маємо можливості оплачувати їй це навчання. Але я їй сказала: «Дочко, це виклик тобі: ти маєш так підготуватися за рік, що зможеш обов'язково виграти грант. І це буде твоє досягнення у нашому сімейному бюджеті. Усім нам зараз дуже складно! Усіх нас витягли із наших життів, позбавили робіт, тепер треба працювати ще більше».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: