Колишній коханець екскиянки – дружини Джигарханяна – розповів шокуючі факти

Цимбалюк з чоловіком, який від неї пішов
фото из открытых источников

Віталіна Цимбалюк-Романовська продовжує жити в Москві та мовчить про війну в Україні

Віталіна Цимбалюк-Романовська – колишня дружина легендарного актора Армена Джигарханяна, народилася та виросла в Києві, але про війну в Україні досі не обмовилася ні словом.

Паністка в своїй соцмережі продовжує створювати ілюзію щасливого життя, яке скінчилося після розлучення з Джигарханяном. Нині заробіток Цимбалюк – помийні телешоу типу «Пусть говорят» та «Прямий ефір», де експертам платять за участь в крикливих перепалках якийсь гонорар.

На одній з таких програм екскиянка Віталіна понайомилася з російським співаком Прохором Шаляпіним. Якийсь час парочка гралася в кохання – встигли удвох снятися у десятках передач, але врешті-решт роман скінчився. На днях артист розповів російській пресі, що думає про Цимбалюк: «Була у моєму житті велика піаністка Віталіна Цимбалюк-Романовська. Я до неї сильно прикипів, перейнявся. Взагалі спочатку я її пошкодував: йшло таке цькування на неї…»

Шаляпін думав, що буде захистом і опорою для тендітної блондинки, а виявилося, що вона сама вміє за себе постояти: «Віталіна сама кого хочеш захистить: і по мені вона проїхалася. Поливала мене брудом. Наприклад: мовляв, я можу поїхати та купити кофту на Дубровку. Я не соромлюся: так, можу піти на ринок та купити рушник чи футболку на один раз! А для Віталіни це мало не ганьба! Головна причина, через яку ми перестали з Віталіною спілкуватися – різні погляди на життя. Я проста людина. Віталіна була королева – я для неї був паж. Працювати вона не надто прагнула. Адже Віталіна не для роботи створена. Виспатися, причепуритися, сукні купити в ЦУМі… На мене завжди тиснула ситуація, що їй не можуть пробачити Армена Борисовича. У результаті вона забрала його квартиру та все майно. Назвати її не меркантильною я не можу».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: