64-річний Алек Болдуїн увосьме став батьком

Актор з родиною на прем'єрі мультфільму
фото з відкритих джерел

Подружжя поділилося першими кадрами з крихіткою

64-річний Алек Болдуїн знову став батьком – його дружина Хіларія народила дочку. Подружжя поділилося першими кадрами з крихіткою.

Хіларія – інструктор з йоги та друга дружина знаменитості. Вони оформили стосунки у червні 2012 року. З того часу їхня родина постійно зростала. Пара вже має шість дітей, а зараз на світ з'явилася сьома донька. Дівчинку назвали Іларією Каталіною Іреною.

«Вона тут! Ми так раді представити вам нашу крихітну мрію Іларію Каталіну Ірену. Її брати та сестри проводять з нею цілий день, вітаючи її в нашому домі», – поділилася Хіларія Болдуін.

Багатодітна мати опублікувала зворушливі знімки. На них дівчинка, яка тільки-то з'явилася на світ, вже позує. Старші брати та сестри зустріли малу дуже тепло. На фото вони ніжно тримають сестричку на руках.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

До речі, у актора є вже доросла донька – у шлюбі з актрисою Кім Бейсінгер. Старша дочка селебріті з'явилася у жовтні 1995 року. Дівчина вже знайшла себе і пішла стопами відомих батьків – обрала шлях моделі, актриси, кінопродюсера.

Нагадаємо, Алек Болдуїн минулого року став учасником гучного скандалу. Під час зйомок картини «Іржа» він випадково застрелив оператора Галину Гатчінс, яка родом з України. На днях суд ухвалив рішення в справі Алека Болдуїна, який застрелив українку-оператора.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: