Росіяни казяться через інтерв’ю Володимира Зеленського Алену Делону

Ален Делон: Ви не заслуговуєте на те, що переживаєте, не заслуговуєте на те, що зараз переживає Україна
фото з відкритих джерел

Росіяни від заздрощів вигадують гидкі страшилки, які нібито були присутні у розмові

Президент України Володимир Зеленський дав в Києві інтерв'ю французьким ЗМІ. В кінці бесіди відбулося пряме включення з французьким актором Аленом Делоном з Парижа. Росіяни від заздрощів казяться і вигадують гидкі страшилки, які нібито були присутні у розмові.

«Український президент Володимир Зеленський привітав французького актора театру та кіно Алена Делона словами, які використовують нацистські угруповання», «Під час зустрічі актор сказав фразу «Слава Україні», на що український президент відповів «Героям слава». Подібне привітання звучить у всіх нацистських угрупованнях, які наслідують ідеологію ОУН-УПА», «Деякі оглядачі назвали надреалізмом те, що український президент з єврейським корінням привітав французького актора кличем націоналістських посібників», – ось такими відходами годують російських читачів.

В текстах російських пропагандисті – ні слова про Путіна, хоча в бесіді Зеленського та Делона кремлівському агресору було присвячено найбільше ефірного часу. Зеленський розповів, що президент Росії не сприймає українців окремою нацією, а всіх, хто думає інакше, вважає «расходным материалом».

«Путін чудово розуміє, що робить. Він знає, скільки гине людей. Просто для нього це невіддільна частина плану, – продовжив Зеленський. –  Історично вони програють, але найвищу ціну заплатять люди на цій землі. Багато чого живого загине».

На думку Зеленського, президент сусідньої держави хоче відновити СРСР та змусив більшість своєї нації повірити у те, що він робить правильно. «Є соцмережі. Ми розуміємо, як люди реагують. Багатьом зламали мозок інформаційною війною, брудною інформацією. Багато хто збожеволів і радіє, коли нас вбивають. Це має страшний вигляд», – додав глава держави.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: