Стало відомо, чому королеву Єлизавету II ховали у закритій труні

Виявляється, всередині дубової труни, зробленої за королівською традицією, була ще одна – цинкова
фото з відкритих джерел

Також стало відомо, чому для підняття масивної конструкції знадобилося аж вісім чоловіків

У соцмережах продовжують обговорювати церемонію прощання з королевою Єлизаветою ІІ. Похорон пройшов позавчора в Лондоні, на них зібралися члени королівської родини Великобританії, а також представники інших монархій та світові лідери. Шанувальників королівської родини котрий день хвилює питання: чому обличчя покійної було приховане від сторонніх очей? Правду видав працівник ритуальної служби Меттью Роуз.

Причиною цього стали природні процеси, пояснив фахівець. Не можна допустити потрапляння до труни додаткових мікроорганізмів, а також важливо вберегти тіло від вологості. В іншому випадку розкладання настане швидше і не залишиться непоміченим.

Також стало відомо, чому для підняття масивної конструкції знадобилося аж вісім чоловіків. Виявляється, всередині дубової труни, зробленої за королівською традицією, була ще одна – цинкова, повідомляє The Telegraph.

Тим часом, після похорону королеви Єлизавети II новоспечений король Чарльз III подумує над великими змінами  в королівській родині. Mirror пише, що монарх планує внести зміни до закону, щоб заборонити членам королівської родини, що не працюють на корону, бути державними радниками. Йдеться про принца Гаррі, принцесу Беатріс та її батька принца Ендрю.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: