Стало відомо, чому дівчина ДіКапріо його кинула

Колишня кохана актора падчерка іншого відомого актора – Аль Пачино
фото з відкритих джерел

Після розриву з Морроне ДіКапріо помітили з українською моделлю

Джерело видання The Sun заявило, що модель Каміла Морроне розлучилася з Леонардо ДіКапріо, бо хотіла зробити кар'єру, а він наполягав на сім'ї. Про розрив ДіКапріо та Моррона, які були разом чотири роки, стало відомо наприкінці літа.

Хоча шанувальники були впевнені, що ініціатором розртву став ДіКапріо, і жартували, що приводом для цього був вік Камілі (за спостереженнями фанатів, актор не зустрічається з дівчатами віком від 25 років, а Каміла відзначила 25-й день народження цього літа), інсайдер стверджує, що модель сама покинула легендарного актора.

Сам ДіКапріо, за словами джерела видання, хотів завести сім'ю, а Морроне, яка з 16 років мріяла стати актрисою і зробити кар'єру в Голлівуді, до цього виявилася не готова. Цікаво, що раніше інсайдери стверджували, що саме ДіКапріо боїться серйозних стосунків і тому зустрічається лише з молодими дівчатами.

Також Каміла нібито була ображена на свого коханого за те, що той не поспішав допомагати їй із кар'єрою, використовуючи для цього свої зв'язки – це могло спровокувати її на те, щоб розірвати стосунки.

Після розриву з Морроне ДіКапріо також помітили і з іншою дівчиною, українською моделлю Марією Береговою, проте чутки про їхній роман не підтвердилися.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: