У мережу потрапили фото принца Гаррі, який плаче за королевою

Принц Гаррі
фото з відкритих джерел

 

Принц Гаррі та новий король Великобританії Карл III покинули Шотландію у сльозах

Як відомо, вчора Букінгемський палац оголосив, що королева Єлизавета ІІ «мирно померла» у замку Балморал у четвер, в оточенні близьких людей. Сьогодні члени сім'ї, які прилетіли до Шотландії, поступово залишали замок. Принц Гаррі та новий король Великобританії Карл III покинули Шотландію у сльозах.

Одним із перших шотландський маєток королівської сім'ї залишив принц Гаррі (він прилетів сюди і останнім). Папараці сфотографували герцога Сассекського, який плакав в авто. Відомо, що він не встиг попрощатися з бабусею, перш ніж вона померла. Хоча був у Великій Британії разом зі своєю дружиною, приїхав до Балморалу надто пізно: коли королівська родина повідомила про смерть королеви, перебував на борту літака на шляху до Шотландії. Як повідомили ЗМІ, його «серце розбите». Низка видань опублікувала фото засмученого принца Гаррі в машині в аеропорту. 

Тем часом, Кейт Міддлтон вперше помітили на публіці після смерті королеви. Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон була помічена за кермом автомобіля, коли приїхала до школи Ламбрук, щоб забрати після уроків своїх трьох дітей – принців Джорджа та Луї та принцесу Шарлотту. Герцогиня Корнуольська та Кембриджська була одягнена у чорне, на обличчі не було макіяжу, а її очі закривали темні сонцезахисні окуляри, повідомляє Daily Mail.

Тим часом, британці в люті через слова Меган Маркл про Єлизавету II: Краще б нічого не говорила!

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: