Папараці підловили 50-річну Кемерон Діаз із чоловіком та маленькою донькою на гучному весіллі

Кемерон Діаз та Бенджі Медден одружилися у Беверлі-Хіллз в 2015 році
фото з відкритих джерел

Акторка з родиною прилетіла до Франції на весілля топ-моделі Софії Річі

50-річну американську актрису помітили у розкішному готелі на французькому курорті. Кемерон Діаз приїхала на весілля в компанії 44-річного чоловіка Бенджі Меддена та трирічної доньки Реддікс.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от HollywoodLife (@hollywoodlife)

Голлівудська пара опинилася у списку запрошених на гучне весілля 24-річної американської моделі Софії Річі. Подружжя отримало запрошення на майбутню урочистість завдяки родинним зв'язкам гітариста та бек-вокаліста гурту «Good Charlotte». Його брат-близнюк Джоел Медден – чоловік Ніколь Річі, яка є сестрою нареченої Софії.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Sofia Richie Updates|| Fanpage (@srichiedaily)

Весільні заходи розтягнуться на всі вихідні. Топ-модель виходить заміж за 30-річного Елліота Ґрейнджа. Наречений – син 63-річного генерального директора Universal Music Group Люціана Грейнджа. Він уже досяг свого успіху в музичній індустрії, керуючи хіп-хоп-лейблом 10K Projects. Софія та Еліот довгі роки залишалися друзями. Їхній зв'язок перейшов на романтичний рівень у 2021 році. Заради обранця з єврейським корінням Річі офіційно прийняла іудаїзм напередодні весілля, повідомляє Daily Mail.

Кемерон Діаз та Бенджі Медден одружилися у Беверлі-Хіллз в 2015 році. У 2018 році Кемерон повідомила, що залишає кінематограф. Затята чайлд-фрі через рік стала мамою – Діаз народила доньку Реддікс. Довгий час Діаз не могла завагітніти. Заради материнства вона пройшла, за її словами, «всі кола пекла». Дочка актриси та її чоловіка з'явилася в результаті штучного запліднення.

Читайте також: Дружина українського музиканта засвітилася на Московському кінофестивалі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: