Кемерон Діаз зізналася, чим підкорила свого чоловіка на першому побаченні

Кемерон з чоловіком виховують доньку
фото з відкритих джерел

Зірка фільму «Маска» прийшла на кулінарне телешоу до подруги Дрю Беррімор

Голлівудська Кемерон Діаз розповіла, як їй вдалося завоювати серце свого чоловіка Бенджі Меддена. Про те, як акторка здивувала рокера смачною вечерею, вона розповіла на шоу своєї подруги, не менш відомої американської зірки – Дрю Беррімор.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от The Drew Barrymore Show (@thedrewbarrymoreshow)

Зірка фільму «Маска» прийшла на кулінарне телешоу до своєї подруги Дрю Беррімор. Актриси мило поспілкувалися, в тому числі згадали про перше побачення Кемерон та Бенджі.

Беррімор та Діаз на той час разом відвідували курси з приготування італійських страв. Кемерон чекала зустріч із чоловіком всього її життя, про що вона поки не здогадувалася. Дрю, як справжня подруга, допомогла їй підготуватися до побачення. «Пам'ятаю, що відвезла тебе до магазину за продуктами. Сама я вийти не могла – була вагітна. Ти вийшла із величезними пакетами. Але що ти йому приготувала в результаті?» – запитала Дрю.

Кемерон віддалася спогадам. «Я знайшла чим його здивувати. Я приготувала відбивні з баранини. Я додала трохи кускуса, трохи броколі та смажених цукіні. Звичайно, я поклала в кускус золоту цибулю-шалот (карамелізовану цибулю з оливковою олією) – я завжди її додаю», – згадала актриса.

Після вдалого побачення роман між зірками почав швидко набирати обертів. У 2015 році вони одружилися у Беверлі-Хіллз. У 2018 році Кемерон повідомила, що залишає кінематограф. Затята чайлд-фрі через рік стала мамою – Діаз народила дочку Реддікс. Втім, незабаром актриса повернеться до першої ролі після довгої перерви. Кемерон зніметься у фільмі «Знову в дії» від Netflix.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: