Чоловік на колінах під дощем 21 годину просив кохану повернутися (відео)

фото з відкритих джерел

Новина про вчинок чоловіка стала вірусною у китайських соцмережах

Житель китайського округу Дачжоу простояв на колінах під дощем перед офісом коханої, яка кинула його, сподіваючись, що вона повернеться. Про це повідомляє SCMP.

Чоловік з великим букетом троянд прийшов до офісу коханої і став на коліна. І так простояв до наступного дня. Перехожі вмовляли чоловіка припинити, але він не здавався.

Згодом небайдужі місцеві повідомили про дії чоловіка поліцейським. Співробітники правоохоронних органів також спробували переконати чоловіка піти. «Він сказав, що дівчина покинула його кілька днів тому. Він хоче вибачитися і сподівається, що вона знову погодиться з ним зустрічатися», – розповів один із поліцейських. Коли правоохоронці спробували забрати чоловіка силою, той обурився: «Це незаконно, стояти тут на колінах? Якщо це не порушує закон, будь ласка, дайте мені спокій».

Чоловік простояв навколішки під дощем 21 годину, після чого пішов. Очевидець на прізвище Лі припустив, що чоловік здався лише тоді, коли холод став нестерпним. Протягом усього часу, поки китаєць стояв навколішки, його колишня кохана не з'являлася.

Новина про вчинок чоловіка стала вірусною у китайських соцмережах. «Людина, яка йде на такі крайності, жахлива», – написав один із користувачів. «Дівчино, тримайся від нього подалі», – порадив автор ще одного коментаря. «Кохання не можна вимолити», – висловив свою думку ще один коментатор.

Читайте також: Радник Зеленського закрутив роман з екс-«віагрою» Мішою Романовою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: