«5 канал» організував чоловічу «оголену» фотосесію заради донатів на ЗСУ

фото з відкритих джерел

Раніше телеканал випустив календар з оголеними працівницями

«5 канал» знову порадував оригінальною ідеєю для збирання донатів на потреби ЗСУ – організували «оголену» новорічну листівку з працівниками-чоловіками телеканалу. Раніше телеканал випустив календар з оголеними працівницями, який отримав дуже багато відгуків.

За словами телепрацівників, ідею новорічної листівки з чоловічим колективом «підкинули» шанувальники в соцмережах: «Усі запитували: а де ж чоловіче крило каналу, чому лише жінки? Не лише! Наші чоловіки теж хочуть і вміють збирати донати, підтримувати та дарувати радість».

Чоловічий колектив вирішив «підтримати дівчат з календаря «Без цензури» і теж сфотографуватися заради донатів на рації, а також пропонує долучитися до благодійного збору, «якщо вас посміхнула листівка-привітання».

Тим часом телеканал продовжує друк календаря на 2023 рік з оголеними працівницями для збору грошей для ЗСУ. Нагадаємо, жіноча частина «5 каналу» стала моделями на світлинах спеціального календаря 2023 року. Усі фото – без цензури. На сторінках календаря облич моделей не видно, а ось на останній сторінці вони всі з'являються. Телеканал планує зібрати 1 млн гривень на рації Motorola для ЗСУ. Всі фото – без цензури. На сторінках календаря облич моделей не видно, а ось на останній сторінці вони всі з'являються. 

Однак суспільство на ініціативу відреагувало неоднозначно. Думки українців щодо календаря розділилися: хтось вважає це сміливістю, але частина називає сексуальною об’єктивацією. Представники громадських, жіночих, правозахисних і медійних організацій засудили такий спосіб збору грошей на потреби армії. Підписанти вважають цю акцію «сповненою дискримінаційних і сексистських наративів».

Згодом військові оригінально підтримали журналісток, яких «заклювали» за оголені фото для календаря. Головнокомандуючий ЗСУ Валерій Залужний теж підтримав творців еротичного календаря, підписавши частину примірників роботи журналісток 5-го каналу.

Читайте також: Повалій привітала з новорічними святами російських пропагандистів: Щоб у вас все виходило

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: