Шанувальники Тіни Кароль посварилися через її фото в соцмережі

На знімку співачка позує перед дзеркалом у чорному топі та широких штанях
фото з відкритих джерел

Співачка похизувалася результатами свого схуднення, однак не всі фани це схвалили

На фан-сторінці Тіни Кароль у соцмережі з’явилося фото співачки, яке одних шанувальників порадувало, інших – засмутило. Виконавиця на знімку виглядає настілько стрункою, що інтернет-користувачі просять її більше не худнути.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Тіна Кароль. Офіц. фан-клуб (@_fantina)

На знімку співачка позує перед дзеркалом у чорному топі та широких штанях. «Дуже гарна – схудла», «Як завжди, найкраща», – пишуть одні підписники. Інші їм заперечують, та звертаються до співачки: «Сильно схудла. Навіщо?», «Кошмар, Тіна, це перебір, схаменись», «Так, мала, страшна ти», «Тіна, не худни більше».

Раніше «Главком» писав, що Тіна Кароль показала, як готувалася з сином до Різдва. Співачка на своїй сторінці в Інстаграм виклала фото, на яких показала, як провела з сином вихідні.

На одному зі знімків Веніамін сфотографований з ароматною індичкою, на іншому – нарізає цибулю для салату. Також мама хлопця додала спільне фото з сном, на якому добре видно, як хлопець схожий на свого тата – продюсера Євгена Огіра, котрий помер від раку шлунку.

У листопаді Тіна приїздила до сина на святкування його дня народження. Після смерті чоловіка виконавиця сама виховує Веніаміна, якому виповнилося 14 років.  Хлопець навчається в елітному навчальному закладі у Лондоні. За деякою інформацією, за навчання сина співачка платить близько мільйона гривень на рік. Відомо, що хлопчик грає на фортепіано та барабанах, а також захоплюється фехтуванням та регбі. Проживає в українській родині.

Читайте також: Оголена Алісія Сільверстоун з'явився на величезному плакаті у Нью-Йорку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: