Повалій привітала з новорічними святами російських пропагандистів: Щоб у вас все виходило

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Народна артистка України продовжує виступати в РФ, яка веде жорстоку війну проти рідної країни співачки

Виконавиця Таїсія Повалій, яка з початком повномасштабного вторгнення продовжує розважати росіян своїми піснями, пробила чергове дно. Співачка привітала з новорічними святами псевдожурналістів чи не найбільш пропагандистського російського видання. Ролик з поздоровленням викладений в соцмережі однієї з фан-сторінок Повалій.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от tpovaliy_best (@tpovaliy_best)

«Привіт, Московський комсомолець! Я Таїсія Повалій. Від щирого серця вітаю вас з Новим роком! Бажаю вам щастя, кохання, здоров'я міцного. Щоб все у вас виходило і щоб плани завжди збувалися. Люблю вас!», – радісно повідомляє Народна артистка України.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Denis Povaliy / Ден Повалій / broducer (@denys.povalii)

Раніше «Главком» писав, що на початку грудня, в свій день народження співачка Повалій отримала привітання від єдиного сина Дениса, який нагадав їй про початок війни, опублікувавши відеозйомку спільного виступу на одному з пропагандистських телеканалів: «З днем народження, люба мамо! Знай, що я люблю тебе незалежно від того, що говорять (і що ти робиш чи ні). За іронією долі, цей епізод був знятий саме 24.02.2022. Сподіваюся, що краще ще попереду. Але перш за все ми всі повинні молитися за мир».

Тим часом сама Повалій так і не змогла стати своєю в Росії, яку так прославляє: то її відправлять з гастролями по російських селах прославляти померлого Кобзона, то критикують за зовнішній вигляд. «Останнім часом журналісти зауважили, що артистка перестала бути схожою на себе. Виявилося, що Повалій зробила невдалий укол краси – їй обкололи носогубну складку. І результат не виправдав очікування», – пишуть російські ЗМІ.

Сама Повалій зовсім не ображається на журналістів і навіть коментує свої проблеми: «У мене досі на обличчі мігрує гель. І я раджу всім жінкам добре вивчати тему перед тим, як щось собі зробити», – заявила Таїсія у програмі «Ти не повіриш!» на пропагандистському телеканалі НТВ.

Читайте також: Ксенію Мішину звинуватили в зраді через червону зірку на ялинці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: