10 кращих суконь «Оскара-2023»: провокаційне максі та хіт сезону – об'ємні квіти

Співачка Ріанна продовжує експериментувати із вагітними луками
фото з відкритих джерел

Для найпрестижнішої кінопремії зірки обирають кращі образи

У ніч з 12 на 13 березня в Лос-Анджелесі відбулася 95-та церемонія вручення премії «Оскар». До цього важливого заходу зірки готуються заздалегідь і обирають кращі образи.

Співачка Ріанна продовжує експериментувати із вагітними луками. Для «Оскара» зірка обрала шоколадне максі AlaÏa. Цього разу одних сітчастих вставок їй здалося замало – на шкіряному подолі зі шлейфом з'явилися провокаційні поздовжні розрізи в області стегон.

На появу Леді Гаги чекали не менше, ніж вихід Ріанни – і не дарма. Вона зробила ставку на чорне максі Versace, яке нещодавно демонструвала Джіджі Хадід на показі бренду. Аутфіт вийшов пікантним – поділ із заниженою лінією талії у поєднанні з напівпрозорим ліфом повністю відкривав спину.

Вогненний образ Сальми Хайєк розбавляв спокійні вбрання. Сміливе мідне максі Gucci підтвердило тренд на паєтки незвичайної форми – поділ вбрання був прикрашений блискучою бахромою. Виріз «крапля» у поєднанні з перехресними лямками акцентував особливу увагу на розкішне декольте артистки, пише модний глянець Grazia.

Один із найефектніших аутфітів представила Кара Делевінь. Королева бунтарських образів з'явилася в червоному однотонному максі Elie Saab з асиметричним ліфом і великою декоративною квіткою на плечі. Лук доповнили гладке укладання та босоніжки у колір вбрання.

Не обійшлося і без посилань до золотої доби Голівуду – цією модною добою явно надихалася Єва Лонгорія. Зірка постала у розслабленому максі халатного крою, створеному Zuhair Murad. Провокаційну напівпрозору тканину балансували геометричні візерунки з паєток. До речі, це одна з найкращих суконь у бежевому відтінку – на відміну від інших убрань у колір доріжки (вона вперше була не червоною) вона підкреслює, а не ховає природну красу актриси.

Стиль Кейт Бланшетт давно вважається синонімом елегантності. На цей раз актриса обрала атласне вбрання Haider Ackermann. Нехай чорної максі зі шлейфом нікого не здивуєш у 2023-му, але у поєднанні з бірюзовим верхом із акцентними плечима спідниця виглядає к свіжо та актуально.

Великі квіти вважаються одним із головних трендів весняного сезону, і Ніколь Кідман знає, як правильно інтегрувати такий декор у свій образ. Зірка зробила ставку на чорне максі Armani Prive з високим розрізом на подолі та великими бутонами. Завдяки м'якому сяйві паєток на сукні та темно-сірим кольорам, створюється єдиний ансамбль, який виглядає гармонійно.

Акторка Емілі Блант обрала білу сукню Valentino з відкритими плечима та довгими рукавами. Завдяки футлярному крою та тканині без декору всю увагу отримує природна краса зірки.

Сукні-обманки часто присутні на світських заходах. Дженніфер Коннеллі представила свою модну ілюзію – контрастна блискуча вставка на тлі однотонного темного максі Louis Vuitton виглядає як комір. Ще один приклад, як обіграти тренд на відсутність прикрас на шиї.

Вінтажні образи, як і раніше, залишаються в тренді у знаменитостей, і найкращий архівний лук на «Оскарі-2023» представила Ванесса Хадженс. Чорне максі Chanel з білою облямівкою на подолі та ліфі могло б здатися нудним, але все вирішує каркасний крій подола. Зачіска теж робить свою справу – щоб добитися укладання у формі банта, стиліст по волоссю використовував мінімум три накладні шиньйони.

Читайте також: Курйоз на «Оскарі»: Леді Гага врятувала фотографа, який впав, знімаючи її (відео)

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: