Курйоз на «Оскарі»: Леді Гага врятувала фотографа, який впав, знімаючи її (відео)

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Шанувальники оцінили людяність знаменитості

Американська співачка Леді Гага врятувала фотографа, який знімав її під час хіднику на премії «Оскар», але оступився та впав. Виконавиця та акторка відразу поспішила на допомогу бідолашному.

Леді Гага у довжелезній сукні підбігла до фотографа та допомогла йому підвестися та отямитися. Відео з курйозом швидко поширилося мережею.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Yuca tv (@yucatv)

Шанувальники оцінили людяність знаменитості. А ось деякі жартівники в соцмережах припустили, що падіння фотографа пов'язане із сукнею артистки. Леді Гага з'явилася на «Оскарі» у розкішному чорному вбранні від Versace, особливістю якого стала сіточка на спині, що закінчувалася приблизно на середині сідниць. Коментатори жартують, що чоловік просто не встояв, побачивши таку красу.

Нагадаємо, що навколо хідника 95-ої премії «Оскар» виникло чимало суперечок: вручення «Оскара» вперше з 1961 року пройшло не на червоній доріжці. Доріжка отримала відтінок шампанського кольору. Це сталося через те, що її вперше розмістили у закритому приміщенні, а не просто неба, як раніше. До речі, акторка Джеймі Лі Кертіс вже встигла обуритися обраним кольором, який, за її словами, зіпсував її появу на церемонії.

Читайте також: «Оскар» отримав блокбастер, який знімали перед Верховною Радою України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: