Зірка «Дизель шоу», яку вивозили з окупації на танку, влаштувалася на російський телеканал

Марина Грицук (поряд з Кретоголовим) тепер зірка російського телебачення
фото з відкритих джерел

Марина Грицук ні словом не обмовилася про війну в Україні

Акторка комедійного «Дизель шоу» Марина Грицук, яка родом з Білорусі, однак зустріла повномасштабне вторгнення під Києвом, почала працювати на Росію. Артистка влаштувалася на «ТНТ International» – міжнародну версію російського розважального каналу «ТНТ».

Марина Грицук стала ведучою ранкового шоу «Підйом». На своїй сторінці у Інстаграм Грицук поділилася фрагментом зі зйомки програми на телеканалі «ТНТ-International», активи якого має холдинг «Газпром-медіа». Канал показує приблизно той самий контент, що і «ТНТ» у російських містах.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Марина Грицук (@mary.gritsuk)

Як відомо, до колективі «Дизель шоу» до війни працювали не лише українці. Раніше «Главком» писав, що художній колектив колективу Єгор Крутоголов зізнавався в інтерв'ю, що не знає, чи збережеться студія в колишньому складі: «Все складно. Непроста ситуація для нашого міжнародного колективу. Коли він збереться і в якому складі – це питання, на яке не маю відповіді. Сергій Писаренко та Женя Нікішин – з Росії. Вони нормальні пацани, з якими товаришуємо вже років 20. Сергій має українську родину, будинок під Києвом, до якого, до речі, зайшли орки. Женя зараз у Росії, у нього там діти, батьки. Мені здається, він залишиться у РФ. Також у нас у колективі є троє білорусів. Танкович, Сморигін та Маруся Грицук. Щодо Марусі ситуація така: найближчим часом не бачу можливості нашої співпраці – вона в Білорусі і там залишатиметься. А щодо Сморигія та Танковича – то це вже українці».

Крутоголов розповідав в інтерв'ю, що Грицук потрапила в окупацію під Києвом. 17 днів вона просиділа без зв'язку та світла. Згодом її чоловік з Білорусі домовився забрати дружину: артистку евакуювали на танку. Ймовірно, техніка була російською, адже інша з України до Білорусі не заїжджала Після того Марина ні словом не обмовилася про війну в Україні. Ймовірно, техніка була російською, адже інша з України до Білорусі не заїжджала.

«Тривалий час Марина перебувала у Димері, чула обстріли та вибухи сама, але категорично відмовилася коментувати війну в Україні, – розповідала в одному з інтерв'ю знайома акторки. – Конкретно про її позицію щодо війни невідомо, але багатьох розчарував цю відмову. Десь її намагалися виправдати тим, що має четверо дітей, чоловік, вона збирається жити в Білорусі. Але українцям, знаєте, це зараз зрозуміти важко».

За словами жінки, за весь час, що Грицук працювала в українському проекті, вона не порушувала і теми ситуації в Білорусі, не говорила про репресії: «Вона постійно називала себе аполітичною людиною. Намагалася уникати таких тем і казала: «Ой, це жахливо». На цьому все. Говорила, що вона актриса, що «дарує світло». Має дуже милий образ: завжди посміхається, позитивна».

Тим часом російські артисти Сергій Писаренко та Євген Нікішин, які виступали у «Дизель Шоу», теж нині працюють на Росію.

Читайте також: Організатори весілля сина Бекхема подали до суду на наречену

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: