Скандал на «Оскарі». Х'ю Грант дав «найгірше за всю історію» інтерв'ю

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Минулої ночі в Лос-Анджелесі відбулася 95 церемонія вручення нагород премії «Оскар», повний список переможців можна подивитися тут. А гості церемонії – Х'ю Грант, Дуейн Джонсон, Ендрю Гарфілд та Пол Мескал – забезпечили найвтішніші меми.

Інтерв'ю, яке актор Х'ю Грант дав моделі Ешлі Грем на килимовій доріжці, вже прозвали «найгіршим за всю історію» і відзначили як «найнезручніший момент» після ляпаса, який дав ведучому Крісу Року Уілл Сміт на церемонії минулого року. На запитання Грем актор відповідав коротко і закочував очі.

Модель запитала Гранта, чого він очікує від заходу та кому бажає перемоги. Актор не знайшов відповіді на це питання, і Грем вирішила змінити тему та дізнатися, що Грант вдягнув на церемонію. «Просто мій костюм», – байдуже відповів її співрозмовник. Потім модель уточнила, що це бренд. Спершу Грант сказав, що не пам'ятає, а потім сказав, що костюм пошив його кравець. Далі Грем знову спробувала оживити розмову, але артистові це, мабуть, не було цікаво. У твіттері жартують, що за такі відчайдушні спроби розговорити актора Ешлі Грем треба дати почесний «Оскар».

Дуейн «Скеля» Джонсон прийшов на церемонію у рожевому піджаку з бутоньєркою. Його образ викликав жарти серед користувачів соцмереж. «Коли ти мужик і коли ти торт», – підписав фото актора хтось з інтернет-користувачів.

Захоплення глядачів викликав Ендрю Гарфілд, який скорчив смішну гримасу, коли ведучий церемонії Джиммі Кіммел представив актора як Людину-павука. При цьому повну промову Кіммела багато хто вважав недоречною. Приміром, він вирішив згадати про торішній ляпас Вілла Сміта Крісу Року і пожартував про Тома Круза та саєнтологію. Коментатори пишуть: «Ендрю Гарфілд – це всі ми», «Єдине, що мені сподобалося під час монологу Джиммі Кіммела, це обличчя Ендрю Гарфілда», «Ніколь Кідман з таким самим обличчям слухала жарти про Тома Круза».

Пол Мескал прийшов на «Оскар» у білому піджаку з метеликом та червоною бутоньєркою. Та це ж бурундучок із фільму «Елвін і бурундуки», вирішили у твіттері.

Читайте також: 10 кращих суконь «Оскара-2023»: провокаційне максі та хіт сезону – великі квіти

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: