Колишній чоловік Ані Лорак пояснив, чому не виїхав з України

Ані Лорак прожила з Муратом в шлюбі 10 років

Мурат Налчаджиоглу зі своєю дівчиною залишається в Києві

Колишній чоловік Ані Лорак, котора мовчить про війну в Україні та продовжує розважати своїми піснями росіян, зізнався, чому не виїхав з України після повномасштабного російського вторгнення. Мурат Налчаджиоглу виклав відеоролик про це на своїй сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Murat Nalcacioglu (@muratnalca)

Бізнесмен Мурат Налчаджиоглу є громадянином Туреччини, тому без перешкод міг перетнути український кордон з початком російської агресії. Однак чоловік зі своєю дівчиною залишається в Києві та каже, що не планує виїжджати в більш безпечне місце.

«Мене дуже часто запитують близькі, родичі, друзі, а я їм відповідаю: а де я маю бути? Наша національність, наша релігія має слово таке щодо того, де ти маєш бути. У нас кажуть так: твоя батьківщина не де ти народився, а де ти живеш, де ти почуваєшся вільно, справжньою людиною та живеш із честю. Тому, я почуваюся тут такою людиною», – пояснив Мурат Налчаджиоглу.

Ексчоловік Лорак зізнався у коханні до України: «Це не означає, що мене всі тут знають, чи я чимось займаюся тут. Я люблю цю країну, тож я тут.  Я був тут за добрих часів, і коли щось не добре йде – бігти, їхати, це не мій стиль. Тому я тут і буду тут», – додав бізнесмен.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: