Тенор Алессандро Сафіна потрапив у скандал: скасував концерт посеред виступу (відео)

Вийшовши на сцену, Сафіна повідомив, що промоутер не дотримався умов контракту
фото з відкритих джерел

Італійському тенору не доплатили обіцяний гонорар, а крайніми залишилися глядачі

Італійський тенор Алессандро Сафіна, концерт якого мав відбутися у Бішкеку, відмовився виступати. Виступ мав відбутися у Киргизькому національному академічному театрі опери та балету у супроводі симфонічного оркестру театру.

Вийшовши на сцену, Сафіна повідомив, що промоутер не дотримався умов контракту. «Мені дуже шкода. Я зараз дуже злюся і нервуюсь», – зазначив артист. Він виконав один зі своїх творів і пішов зі сцени. Пізніше очевидці повідомили, що до обурених глядачів вийшов один із організаторів концерту.

«Підходьте до каси, зробимо повернення. Мені нема чого сказати. На жаль, так вийшло», – сказала вона. Також користувачі соцмереж повідомляють, що глядачі викликали правоохоронні органи до театру.

Тим часом, директор Киргизького національного академічного театру опери та балету Алмазбек Істамбаєв, який надавав в оренду приміщення для виступу, розповів виданню Kaktus.media, що організатори повідомили йому, що на гонорар музиканта не вистачає 10 тисяч доларів. «Я зі своїх зв'язків почав шукати гроші. Друг був у залі, і у нього випадково з собою опинилися $10 тис. Ми принесли гроші, але артист уже почав говорити про моральну шкоду. Нетактовно вчинив. Будь-який великий артист, якщо глядач просить, має заспівати», – вважає Істамбаєв.

Нагадаємо, італійський оперний співак Алессандро Сафіна кілька років тому потрапив у скандал із настролями на окупованих українських територіях. Співак планував гастролі в анексованому Криму в лютому 2016 року. Після того, як Мінкультури України пригрозило виконавцю «чорним списком», Сафіна скасував поїздку на півострів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: