Занадто слабка. Тіна Кароль поділилася закулісними знімками та сполохала шанувальників

На думку шанувальників, у житті артистки непростий період
фото з відкритих джерел

Артистка виклала в соцмережу фотосесію, яка була зроблена за кулісами одного з виступів

Співачка Тіна Кароль у своєму телеграм-каналі поділилася сумними чорно-білими світлинами, які навели шанувальників на думку, що у житті артистки непростий період.

«Занадто сильна, щоб бути слабкою. Занадто слабка, щоб не бути сильною», – підписала виконавиця імровізовану фотосесію, яка була зроблена за кулісами одного з виступів.

Шанувальники підбадьорюють Тіну в коментарях: «Тіночко, тільки, будь ласка, не повертайтеся в минуле. Бути «кактусом» вам не пасує. Нам усім так подобається ваш стан закоханості, сексапільності. Не ховайте в собі жіночність, яка вам так пасує, її не треба грати, у вас вона від природи. Перегорніть уже сторінку, де були сильною, незважаючи на важкі часи. Бо ж сила жінки в її слабкості. Чекаємо на романтичний альбом!», «Видержи, будь ласочка, час лікує і все буде добре!», «Головне, не повертайтеся у минуле...», «Зараз усім важко, але все буде добре!».

Співачка Тіна Кароль на своїй сторінці в Інстаграм розповіла про неприємний інцидент, що стався з нею в одному з аеропортів. Через затримку на контролі співачка спізнилася на літак: «Біжу зла, матюкаюсь. Літака нема. Вилетів без нас. Обертаюся, а навколо новорічні вогні монтують, все... Я розплакалася.... У нас будуть свої новорічні вогні – найкращі. Просто це… Здохни ху#ло!?» – написала виконавиця.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: