Зірка студії «Квартал 95» зняв пародію на гучне інтерв'ю Кучери Дудю

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

У своїй версії гуморист показав, що могло залишитися за кадром скандальної бесіди

Зірка студії «Квартал 95», гуморист Юрій Великий записав чергову пародію, цього разу на гучне інтерв'ю російського ура-патріота Оскара Кучери російському журналісту Юрію Дудю. Великий зізнався, що переглянув трьохгодинне інтерв'ю три рази.

«Напевно, всі вже бачили (чи хоча б чули про) найкрутіше інтерв'ю, яке Юрій Дудь взяв у Оскара Кучери. Не писатиму свої відчуття від побаченого, вони збігаються з більшістю адекватної аудиторії. Я особисто переглядав це інтерв'ю три рази… Загалом близько 4-х днів. Перший раз – для загального розвитку, вдруге – вивчаючи Кучеру, та й третій – придивлявся до Дудя. Результат ви можете побачити у цій пародії», – прокоментував нове відео Великий.

У своїй версії гуморист показав, що могло залишитися за кадром інтерв'ю. Відео Великий розмістив на своєму ютуб-каналі.

Нагадаємо, російський актор та великий прихильник Кремля Оскар Кучера нещодавно дав інтерв'ю блогеру-мільйоннику Юрію Дудю, в якому вкотре підтримав російську агресію по відношенню до України.

«Главком» писав, що уважні глядачі примітили, що ура-патріот вийшов в ефір у футболці українського бренду Benya & Zubrik із написом англійською мовою Ranevskaya. Цей конфуз вже прокоментували представники компанії з Одеси, яка випускають ці футболки. У версії Великого Кучера одягнений у футболку з написом Skabeevskaya.

Читайте також: Семен Слєпаков написав колискову для майбутнього окупанта: росіяни б’ються в істериці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: