Путініст Кучера одягнув на гучне інтерв'ю футболку українського бренду: компанія відповіла

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Під час бесіди з блогером-мільйонником Юрієм Дудем ура-патріот видав купу диких «перлів»

Російський актор та великий прихильник Кремля Оскар Кучера нещодавно дав інтерв'ю блогеру-мільйоннику Юрію Дудю, в якому вкотре підтримав російську агресію по відношенню до України. Уважні глядачі примітили, що ура-патріот вийшов в ефір у футболці українського бренду Benya & Zubrik із написом англійською мовою Ranevskaya.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Worldwide shipping✈️🌍 (@benyazubrik)

Цей конфуз вже прокоментували представники компанії з Одеси, яка випускають ці футболки. Наразі вони продають речі з патріотичними акцентами.  «Привіт! Я футболка «Раневська». Мені дуже соромно, що мене колись купив Кучера. Я дуже хочу вилиняти і вкритися ковтунцями, хоч зазвичай мені це непритаманно», – йдеться в публікації.

Сам Кучера ніяк не відреагував на провальний образ у своєму інтерв'ю. Зазначимо, що в інтерв'ю Оскар видав купу диких «перлів»: «Війна почалася не для того, щоби завоювати Україну», «Бомбити Україну – це катастрофа, але не бомбардувати, наскільки я розумію, це дати можливість, щоб працювали військові заводи», «Для мене Москва та Київ – це однакові міста, я наполовину українець», «А ти вважаєш в Україні немає нацистів?», «Росія стрілятиме далі, це стратегічне бомбардування», «Я підтримую Путіна у тій політиці, яку він зараз почав вести щодо того, що відбувається всередині країни», «Я ставлюся до Зеленського зі злістю».

У російського актора Оскара Кучери у Києві живе рідна сестра із сім'єю, тому навряд чи він не в курсі реальної ситуації в Україні, але вирішив, як більшість росіян, виявити «активну громадянську позицію».

Читайте також: Лист від Софі Лорен та приїзд екскоханця. У Римі попрощалися з Джиною Лоллобриджидою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: