Семен Слєпаков написав колискову для майбутнього окупанта: росіяни б’ються в істериці

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Артист опублікував в соцмережі чергову сатиричну композицію на РФ

Російський гуморист та бард Семен Слєпаков, котрий нині мешкає в Ізраїлі, опублікував в соцмережі чергову сатиричну композицію на РФ. І хоча країна-агресорка у пісні «Колискова» прямо не згадується, проте за контекстом стає зрозуміло, що йдеться саме про неї.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Семен Слепаков (@slepakovsemyon)

У пісні, зокрема, є такі рядки:

«Злобной вьюги зря боишься ты, сыночка,

Просто слишком мал еще ты и душою чист,

Есть у нас страшнее враг, моя кровиночка,

Этот враг, сыночек, – укронацист!

От него, проклятого, все наши невзгоды

Если бы не он могли бы жить – не тужить,

Очень жаль, Ванюша, что тебе лишь три года,

И не можешь ты пойти укропов крошить».

Також в «Колисковій» розповідається про середнього й старшого брата дитини. Середній – «зрадник», оскільки він спеціаліст з «каких-то айти в Европе». Старший – «ушел по контракту, родину не продал за латте и чизкейк», та «героем воротился обратно», якому встановлять «огорожку».

Росіяни, як часто з ними нині буває, б’ються в істериці. На адресу артиста летять прокляття. «Сліпаков – абсолютна гнида і сволота», «Семен Слєпаков, який тусується в Ізраїлі, вирішив, що для його нової глумливої пісні чудова тема – мати загиблого солдата. Російського, звичайно. Сема, а давай видай щось подібне про матір ізраїльського солдата. Дуже хочеться подивитися, як довго триватиме після цього твоє перебування на обітованій землі», «Сема видав найдосконалішу еталонну гидоту – ось цю свою «Колискову», охрещену ним «сатиричною». Ніяка це не сатира, а мерзота якась, гниль, сморід, слиз, танці на могилах і знущання з справжніх матерів, які поховали своїх синів-героїв» – фрагменти зі статей російської преси. Як водиться, обурився і один сенаторів. Костянтин Долгов повідомив, що за дискредитацію ЗС РФ гумориста варто не лише позбавити громадянства, а й заборонити йому всю концертну діяльність у Росії.

Раніше Семен Слєпаков записав композицію «Не все так однозначно», в якій висміяв недалекоглядність росіян, які підтримують війну в Україні. Відео на пісню музикант розмістив у своєму ютуб-каналі.

Читайте також: Більше не жартує. В день народження Зеленського відомі українці розповідають про нього

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: