Актор «Кварталу» зняв чергову кумедну пародію: цього разу на Пригожина та Шойгу

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Гуморист спародіював розбірки Шойгу і Пригожина за Соледар

Зірка студії «Квартал 95» Юрій Великий на своїй сторінці в соцмережі виклав чергову пародію на російських окупантів. Артист показав, якою, на його думку, могла бути телефонна розмова між міністром оборони РФ Сергієм Шойгу та ватажком ПВК Вагнер Євгеном Пригожиним, які влаштували між собою сварку щодо «захоплення» Соледара на Донбасі.

«Ти якого рожна привласнив собі мою перемогу? Я Соледар перший узяв! Та ви його так узяли, що нам довелося його перевзяти. Та ви ж його в нас перейняли! Чого ви його не взяли, коли там були ЗСУ? Слухай, ми останні півроку тільки й робимо, що беремо у ЗСУ! Не уточнюватиму, що і коли», – переказує актор діалог від імені Пригожина та Шойгу.

Після чого Пригожин пропонує Шойгу домовитись, що вони один одному не заважають у захопленні територій. ПВК Вагнера під контролем Пригожина «захоплять» Бахмут, Польщу і «всю планету Земля», а армія – Київ, всю Європу і Місяць. «Після захоплення галактики пропоную разом сходити в аптеку і захопити пігулок від шизофренії... А Путіну не варто. Якщо Володимир Володимирович прийме пігулки від шизофренії, то «спецоперація», швидше за все, відразу закінчиться. А це не вигідно ні мені, ні тобі», – зазначив «Шойгу».

Раніше актор «Кварталу 95» показав реакцію Путіна на поранення Рогозіна в «місце, куди Медведєв цілував». А також – росіянку, яка чекає дві Лади за синів-окупантів. Згодом підірвав мережу пародією на рашистку Чичеріну та її новорічне привітання.

Читайте також: Повалій заявила, що Путін позбавить світ від нацизму, з яким вона «безпосередньо зіткнулася»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: