Віктор Ющенко вперше розповів про наймолодшого сина

Ющенко: Коли бачу в магазині маленьких дітей в колясках, перше запитання: «Не продається?»
фото з відкритих джерел

Майбутня спеціальність Тараса пов'язана з ракето- й літакобудуванням

Третій президент України Віктор Ющенко в інтерв'ю, опублікуване в ютуб-каналі програми «Сніданок з «1+1», вперше розповів, що його 19-річний син Тарас навчається в американському університеті.

Журналіст телеканалу «1+1» Єгор Гордєєв завітав додому до Віктора Ющенка, який мешкає у приватному будинку під Києвом, та поговорив з ним, крім політичних тем, про особисте. Зокрема телеведучий Єгор Гордєєв поцікавився у Віктора Андрійовича долею його найменшого сина.

«Я йому купив колись мотор внутрішнього згорання (він і мені дуже сподобався). Половина циліндрів – прозора, лампочки там всілякі… Я так думаю (не питав у нього про це), що у нього політехніка стала першим інтересом завдяки тому, що купив йому таку модель. Закінчив він школу. І в міжнародній школі є протокол, за яким діти, котрі йдуть у вищу школу, здають свої атестати в один проєкт, який їх оцінює. І моя дитина потрапляє в 1% найрозумніших дітей світу за цією системою, – розповів Ющенко. – 10 перших університетів світу направили йому свої пропозиції».

Експрезидент повідомив, що майбутня спеціальність його сина пов'язана з ракето- й літакобудуванням: «Це і його побажання, і наші поради. Кажу: «Синок, нам треба гарні ракети, щоб на Южмаші випускалися. Нам треба літаки. І обовязково повернути Мрію».

Зараз всі діти Ющенка вже дорослі: «Для мене це драма, бо хата пуста. Чотири коти – всі дворові, але сплять в будинку зі мною. Жінка з дочками в Києві, бо перебої зі світлом та інтернетом, а генератор слабенький. Кажу друзям: «Я бачу, як на моїх очах помирає моя сім'я». Те, що було, вже не повториться. З кожним роком – у кожного своя стежечка. Я точно так робив зі своїми батьками, але ніколи не думав, що і моя черга прийде. Коли бачу в магазині маленьких дітей в колясках, перше запитання: «Не продається?»

До слова, коротка версія цієї бесіди з'явилася в ефірі «1+1» до дня народження третього президента – 23 лютого. В інтерв'ю Віктор Андрійович третій президент згадав, як зустрів 24 лютого минулого  року.

Читайте також: Телеведуча Осадча розповіла подробиці про українського хлопчика, викраденого чеченцями

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: