Невістка Віктора Ющенка звернулася до нього з неочікуваним зізнанням

Віктор Ющенко з невісткою
фото з відкритих джерел

Олена каже, що свекор став їй батьком

Невістка третього президента України Віктора Ющенка, блогерка Олена Ющенко виклала в соцмережі допис з нагоди дня народження свекра. Віктору Ющенку сьогодні виповнилося 69 років.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Olena Yushchenko (@olena_yushchenko)

«Дуже рада, що стала вашою невісткою і донькою, а ви стали моїм батьком і прикладом у багатьох речах, – написала Олена. – Особливо пишаюся вашим розумом, добротою, шляхетністю і великою працею для України, попри все. Хочу, щоб ваш онук ріс таким розумним і слухняним хлопчиком».

Олена Ющенко – друга дружина Андрія Ющенка, сина Віктора Ющенка від першого шлюбу. Олена та Андрій Ющенки одружилися 2018 року. Раніше Андрій Ющенко був одружений із молодшою сестрою української ведучої Маші Єфросиніної. Ліза Ющенко, яка з початку повномасштабного вторгнення мовчить про війну в Україні, продовжує жити в Москві.  

Раніше «Главком» писав, що старша дочка Ющенка Віталіна виклала в соцмережу рідкісні фото своїх сина та батька – двох Вікторів.

Влітку Віталіна розповідала, що її син потайки подав документи до університету Шевченка та отримав схвальну відповідь. Мамі б радіти, але вона відчуває змішані почуття: Віктор Ющенко-молодший мав вчитися в Канаді. І з початком повномасштабного вторгнення поїхав за кордон, а потім потайки від батьків повернувся в Україну.

За словами дочки колишнього президента, для неї це стало шоком: «Я щаслива і плачу, бо сама дізналася про це лиш декілька днів тому. Син дуже тужив за Україною, рідною домівкою, рідними і хотів повернутися. Він потайки подав документи на вступ до університету Шевченка і отримав позитивну відповідь. Прилетів декілька днів тому, що стало для мене повним шоком. І ви знаєте, я щаслива, що все так сталося».

Читайте також: Скажені бабці із «Загону Путіна» відчитали Байдена через приїзд до Києва (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: