Телеведуча Осадча розповіла подробиці про українського хлопчика, викраденого чеченцями

фото з відкритих джерел

Катя Осадча опублікувала фрагмент із відео з хлопцем, наголосивши, що поліція вже встановила його ім'я 

Особу малолітнього українця, якого помітили в російському відеочаті в компанії російських бойовиків, встановлено. Про це розповіла на своїй сторінці телеведуча Катя Осадча. 

Нагадаємо, в мережі опубліковано ролик із російського відеочату, в якому українка розмовляє з чоловіком, який каже на камеру, що перебуває в Чечні. На відео біля нього сидить хлопчик, який, побачивши за спиною дівчини український прапор, вигукнув: «Слава Україні». Коли українка намагається з’ясувати, звідки він, дитина мовчить. Пізніше чоловік каже, що хлопець зі столиці: «Разом підемо брати Київ».

Спочатку з'явилася інформація, що знайдена дитина з Херсонської області. Це нібито восьмирічний Іван Малиновський.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Анатолій Анатоліч (@anatoliyanatolich)

«Ми не маємо права закривати на це очі. Це наші діти… Можливо це Іван Маліновський. Дані різняться, можливо, хлопчик з Донецької області. Якщо у вас є інформація про цього хлопчика, то пишіть. Його, як і тисячі інших дітей викрали з нашої країни. Поширюйте, щоб кожен українець знав що в нас намагаються забрати не просто землю, а наше майбутнє. І ми маємо боротися за кожного нашого хлопчика, за кожну дівчинку, за кожного українця і українку. Перекладайте на англійську і показуйте тим людям, з якими ви спілкуєтеся зараз, якщо ви не в Україні!», – написав телеведучий Анатолій Анатоліч на своїй сторінці в соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)

Пізніше телеведуча Катя Осадча опублікувала фрагмент із відео, наголосивши, що українська поліція вже встановила ім'я хлопчика, наразі встановлюються інші подробиці. Проєкт «Знайти своїх» у коментарі УП повідомив, що хлопчика з відео впізнали рідні. Його ім'я не повідомляється, однак це не Іван Малиновський. Відомо, що хлопець з відео знаходиться на окупованій росіянами українській території. 

«Український хлопчик у руках чеченського бойовика. Тільки уявіть на секунду, що на фото ваша дитина! Що вашу дитину викрали та відвезли до Росії. Росія продовжує викрадати українських дітей, і тому є документальне підтвердження на фото та відео. Світ повинен знати та мати наочне підтвердження цього. Вони вбивають нас, крадуть дітей і знущаються з людей в окупованих містах. Про те, що там відбувається з українською дитиною, можна лише здогадуватися та вірити, що найгіршого вдасться уникнути. Ім'я хлопчика встановлено, працює українська поліція, встановлюються усі подробиці», – написала Осадча.

Читайте також: Мільярдер, з яким папараці зловили за обідом Анджеліну Джолі, одружений з українкою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: