Колишня невістка Ющенка, яка мешкає в Москві, показала його онучку Варвару

Варвара з мамою
фото з відкритих джерел

Доньці Лізи Ющенко виповнилося 13 років

Колишня невістка третього президента України Віктора Ющенка, яка живе в Москві та мовчить про війну в Україні, відсвяткувала день народження дочки Варвари. Ліза Ющенко була дружиною старшого сина експрезидента Андрія Ющенка.

10 березня Варварі виповнилося 13 років. На честь дня народження мама влаштувала гучну вечірку. «Якщо Бог хоче зробити жінці комплімент, Він дарує їй дочку! Моєму щастю сьогодні 13. Люблю до місяця і назад», – написала Ющенко. Судячи з фотознімків, які Ліза виклала в соцмережу, на дні народження була присутня і її мама Людмила, яка до вторгнення мешкала в Києві, а після 24 лютого – в Польші з родиною старшої дочки.

Раніше «Главком» писав, що старша сестра Лізи Ющенко – телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна вперше з початку вторгнення прокоментувала свої стосунки з сестрою, яка робить вигляд, що нічого з 24 лютого минулого року не змінилося.

Тим часом сама Ліза Ющенко запостила на своїй сторінці в Інстаграм фото з салону, в якому наводить красу та без перестану селфиться. Судячи з міток на світлинах, цей салон знаходиться в Москві. Причому вона настільки закохана в себе, що, не стидаючись, строчить пости про те, як сильно себе любить. «Як сумно усвідомлювати, що не можеш просто поцілувати кохану людину в губи, тому що це ти сам», – написала Ющенко.

Як відомо, після розлучення із Андрієм Ющенком, з котрим має спільну доньку, Єлизавета вийшла заміж вдруге та народила в шлюбі сина. Її чоловік – російський бізнесмен, який жив у Майамі, потім у Монако, а згодом повернувся до Москви.

Читайте також: Вакарчук та Сенцов із сином зустрілися в київській кав’ярні (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: