Воєнкома, який танцював на вечірці під «Алкоголичку», відправили в бойовий підрозділ

Скріншот відеокліпу пісні
фото з відкритих джерел

Кадри з вечірки до 8 Березня поширив один з одеських телеграм-канали

Заступника начальника Болградського військкомату перевели з Одеської області до бойового підрозділу після того, як у мережі з'явилося відео з вечірки, де він танцює під пісню «Алкоголичка» російського виконавця Артура Пирожкова (псевдонім Олександра Ревви). Про це повідомляє видання «Думська» з посиланням на заяву оперативного командування «Південь». Де саме служитиме військовий, в оперативному командуванні не уточнили.

«Командування рішуче засуджує випадки легковажної безвідповідальної поведінки посадових осіб Сил оборони в умовах воєнного стану. Ми маємо бути свідомі і вмотивовані на боротьбу з ворогом. І моральний облік, і морально-психологічний стан всіх військових, без виключення, має відповідати поставленим завданням, бути основою для здобуття Перемоги», – ідеться в офіційному повідомленні.

Кадри з вечірки кілька днів тому поширив один з одеських телеграм-каналів. «Заступник начальника Болградського військкомату тусить на 8 Березня під пісню «Алкоголичка» російського артиста Олександра Ревви», – повідомляли в підписі до відео.

Читайте також: Байдужий Х'ю Грант і Пол Мескал в образі бурундука: найкращі меми з «Оскара»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: