Телеведуча Катя Осадча зізналася, яке свято відзначає 8 березня

фото з відкритих джерел

Осадча пропонує вшановувати українських берегинь

Телеведуча Катя Осадча на своїй сторінці в Інстаграм написала, що думає про свято – 8 березня.

«Для мене від минулого року цей день це День Берегині. Не знаю як зараз, але я пам‘ятаю, як в нашій модельній агенції в Парижі дівчатам дарували квіти в цей день, він не був вихідним, але був таким собі святом уваги до жінок, що нам було тоді приємно. Зараз думки розійшлися, чи звертати увагу на цей день, але моя думка, що якщо жінки отримають трохи більше уваги і для цього потрібен день, то нехай він буде, але можна вибрати іншу дату в календарі, але поки так як є», – зазначила Катя.

«Рік тому в цей день було нестерпно, неслися кадри евакуації з Київщини, жахи обстрілів цивільних, невідомість війни і страх засинати, аби не прокинутися ще з гіршими новинами... Пройшов рік і ми знаємо, що весну в нас не відібрати», – згадала Осадча початок війни

«І як і минулого року, я хочу привітати Берегинь – мам, доньок, сестер, тих хто стоїть пліч-о-пліч з чоловіками на нулі, та тих, хто виховує дітей без батька, тих, хто вміє робити сто справ одночасно і в найскрутніших час має в запасі не одну казку для малечі», – додала телеведуча.

Читайте також: Ада Роговцева звернулася до Валерія Залужного

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: