Ексдружина телеведучого Остапчука, розповіла, як ділитиме з ним спільну нерухомість

фото з відкритих джерел

Кілька місяців тому стало відомо, що Володимир Остапчук  та Христина Горняк – не разом

Телеведучий Володимир Остапчук та його друга дружина, нотаріус Христина Горняк, розлучилися. Пара публічно не коментує розлучення, однак час від часу відповідають на деякі запитання шанувальників в соцмережі про колишнє спільне життя.

В шлюбі пара почала будівництво будинку під Києвом – туди екс-закохані планували заїхати після завершення робіт. Христина, спілкуючись в соцмережі зі своїми підписниками, відповіла, кому належить ця нерухомість. Жінка натякнула, що має такі самі права на будинок, як і її колишній чоловік.

«Дуже багато питань про будинок. Нема що на них відповісти. Ми нічого не вирішували, будиночок гарненький стоїть собі на сонечку. Для мене це поки не дуже нагальне питання, але взагалі будь-яке майно, придбане подружжям, є спільним», – прокоментувала Христина.

Нагадаємо, що Остапчук та Горняк придбали нерухомість під Києвом у вересні 2021 року. Двоповерховий будинок й досі знаходиться на стадії ремонту. У грудні 2022 року стало відомо, що шоумен Володимир Остапчук більше не живе зі своєю другою дружиною. Згодом в пресі з'явилася інформація про те, що він знову не самотній – телеведучий зійшовся з журналісткою Катею Полтавською.

Читайте також: Кращі квіти для росіянок – на могилах. Ані Лорак обурила мережу заявою про важкі часи

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: