Мільярдер, з яким папараці зловили за обідом Анджеліну Джолі, одружений з українкою

фото з відкритих джерел

Британський мільярдер та еколог Девід Маєр де Ротшильд, з яким нещодавно ходила на побачення Анджеліна Джолі, одружений з українкою. Про це повідомляє Page Six.

Обраницею Девіда виявилася українська акторка Карина Дейко, яка відмовилася від коментарів виданню. Вони рідко виходять разом на публіку та дають коментарі щодо свого особистого життя, тому про подружжя відомо мало подробиць. Девід з коханою багато подорожують разом. «Ми з Девідом працюємо над перетворенням старого гнучкого автобуса 1950-х років на будинок на колесах. Немає нічого схожого на можливість взяти трохи дому в дорогу! Автобусне життя манить!»,  – розповідала акторка в одному в інтерв’ю.

Нагадаємо, папараці нещодавно сфотографували голлівудську зірку Анджеліну Джолі під час прогулянки із банкіром-мільярдером Девідом Майєром де Ротшильдом. Пара прямувала до ресторану. Виглядала Джолі не зовсім повсякденно. Девід належить до британської гілки родини Ротшильдів, він народився і виріс у Лондоні. Йому приписують романи з Кемерон Діас та моделлю Аннабель Хорсі.

Девід – відомий екоактивіст. Про нього багато писали в 2010 році, коли вирушив із Сан-Франциско до Сіднея по воді на катамарані, зробленому з більш ніж 12 тисяч пластикових пляшок. Таким чином, чоловік сподівався привернути увагу громадськості до проблеми забруднення Світового океану. Нині він пише книгу про свою подорож. У 2006 році Девід взяв участь в експедиції в Арктику, що тривала понад 100 днів, щоб привернути увагу до танення льоду арктичних через глобальне потепління. А в 2007 році вирушив в експедицію до Еквадору, виступаючи проти вирубування лісів та забруднення повітря через видобуток нафти.

Читайте також: «Голі вечері», куди запрошують незнайомців, стали популярними в Нью-Йорку (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: