Влад Яма показав, як весело погульбенив в США на вечірці з російською назвою

Фото з вечірки «Все свои»
фото з відкритих джерел

З початком вторгнення відомий хореограф втік до Америки

Хореограф та колишній телеведучий Влад Яма, який з початком повномасштабного вторгнення чкурнув з дружиною та сином в США, розмістив в соцмережі черговий допис. Артист похвалився участю у вечірці в Маямі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от VLAD YAMA (@vladyama_official)

«Весела, але корисна вечірка. Дякую всім, хто долучився! Музика, спілкування і… гроші для України», – підписав фото Яма. Тим часом уважні підписники хореографа звернули увагу на те, що вечірка, на якій Яма провів час так весело та корисно, має російську назву.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Maksym Zakharchuk (@maksymzakharchuk)

Організував захід Максим Захарчук – режисер та відеоблогер, який переїхав до США з Рівного. В мережі пишуть, що Максим полюбляє вечірки з російською музикою. На сторінці в соцмережі Захарчука можна побачити афішу заходу, де гуляв Яма – російською мовою.

«Все свои» – в расії, а у нас «Всі свої», «Вже краще нічого не постити і не публікувати, аніж робити отак! Ніхто б і не дізнався куди ви там ходите і яке життя живите, це ваша справа. Проте не варто прикриватись допомогою Україні», «Відписалася», – пишуть Ямі в коментарях. Сам Влад Яма не відповів на коментарі підписників, хоча раніше часто вступав у публічну суперечку з шанувальниками.  

Раніше «Главком» писав, що Влад Яма в США продає побачення з собою. Артист пропонує за гроші: привітання від нього, заняття з танців, танцювальний виступ на святі та особисту зустріч з ним. Під фото танцюриста з'явилися коментарі з критикою: «А в цей час на війні гинуть найкращі», «Повернутися в Україну не плануєте?». Одна з перших свій коментар під дописом залишила дружина Ями.

Читайте також: Найбагатша сім’я Індії влаштувала гучну дводенну вечірку зі світовими знаменитостями (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: