Осадча припустила, що скоро за гратами опиниться відомий український режисер

Катерина Осадча: Велике бажання подивитися в очі цьому покидьку
фото з відкритих джерел

Отримавши від Мінкульту дозвіл на виїзд за кордон, щоб зняти фільм про війну, ГОлубков чкурнув у Москву

Відомий режисер Тарас Голубков, який працював над кліпами для Кузьми Скрябіна та Артема Пивоварова, кулька днів тому потрапив у гучний скандал. Отримавши від Мінкульту дозвіл на виїзд за кордон, щоб зняти документальний фільм про війну, чкурнув у Москву, щоб режисирувати кліп для пропутінської співачки Клави Коки.

Телеведуча Катерина Осадча написала на своїй сторінці в соцмережі, що вже кілька днів в її голові не вкладається, як Голубков міг взяти дозвіл на зйомки документального фільму про війну в Україні, а скористатися ним в комерційних цілях на території країни-терориста.

«Велике бажання подивитися в очі цьому покидьку Тарасу Голубкову. Хоча дуже сподіваюсь, що найближчим часом буде процедура, коли ми усі зможемо його побачити за гратами», – написала Осадча.

Раніше «Главком» писав, що Мінкульт підтвердив, що надав дозвіл на тимчасовий виїзд для українського режисера Тараса Голубкова з 14 по 30 листопада 2022 року. Міністерство культури запевнило, що Голубков надав усі підтверджуючі документи для поїздки.

Тим часом на днях вийшов кліп російської виконавиці Клави Коки. В описі під відео в YouTube режисером ролика вказаний Макс Ірман. Проте український актор Сергій Главчев, який брав участь у зйомці, у пості у Фейсбук згадав як творця кліпу іншого українця – саме Голубкова. Пізніше артист виправив публікацію, видаливши графу про Тараса. Голубков на журналістів прокоментувати інформацію не відповів. Проте у сюжеті російського каналу «Муз ТВ» про зйомки цього кліпу можна побачити Голубкова за режисерським пультом.

Читайте також: Воєнкома, який танцював на вечірці під «Алкоголичку», відправили в бойовий підрозділ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: