Стало відомо, хто представлятиме Німеччину на «Євробаченні-2024»

Ісаак Гудеріан представлятиме Німеччину на пісенному конкурсі
фото: Christoph Soeder/dpa/picture alliance

Деякі німці не в захваті від співака, який представлятиме країну на пісенному конкурсі

У п'ятницю, 16 лютого, Німеччина обрала співака, який представлятиме країну на «Євробаченні-2024». Ним став Ісаак Гудеріан з піснею «Always On The Run», пише dw.com.

28-річний Ісаак Гудеріан родом з міста Еспелькамп у землі Північний Рейн-Вестфалія, батько двох дітей. Isaak довго виступав як вуличний музикант, а у 2011 році привернув до себе увагу на телешоу X-Factor і переміг на конкурсі Show your Talent. 

Деякі німці не в захваті від такого вибору. Вони вважають трек виконавця «радіопіснею», яка не матиме успіху на пісенному конкурсі.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, хто представлятиме Фінляндію на «Євробаченні-2024». Переможцем став Windows95man з піснею «No rules».

До слова, співачка Еден Голан представлятиме Ізраїль на Євробаченні-2024. Відомо, що у дитинстві артистка жила в Росії та має українське коріння. 

Раніше стало відомо, хто головний конкурент України на пісенному конкурсі. Ця країна – Велика Британія. Представляти її буде Olly Alexander із піснею «Dizzy», яку повність прослухати можна буде лише 1 березня, а наразі доступний тизер.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: