П’ятирічний українець виступив з важливим нагадуванням та став зіркою соцмереж

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Матвій Брус з Черкащини оригінально нагадав, що «скоро буде Паска»

П’ятирічний Матвій Брус із Черкаської області став зіркою соцмереж. Тато хлопчика на своїй сторінці на ютуб виклав потішний монолог сина з нагадуванням про те, що наближається велике свято Венеликодня і дорослим треба встигнути замовити смаколики до столу.

Відео так сподобалося користувачам соцмереж, що ролик передублювали безліч разів.

«Скоро вже буде Паска! Так що заказуйте мясо, ковбасу, сардельки та курочки, – каже на камеру Матвій. – Все те, що є домашнє, заказуйте».

Шанувальники хлопчика поклали його виступ на музику і перезняли вже багато разів.

@kattykachanovska #ukraine #fyp #скоровжебудепаска #recommendations ♬ оригинальный звук - Мюслі UA | Reserve

Тато Матвія Володимир Брус вже кілька років веде ютуб-канал, в якому розповідає про свої фермерські будні. «Ми молода українська сім'я, маємо трішки землі, худобу, китайський тракторець, мотоблок, що оснащений турбіною та багато іншого обладнання. Займаємось виробництвом та переробкою м'яса, та продажом у Києві. А також я маю хист до винокуріння. Якщо цікавить життя молодої української сім'ї – буду радий бачити вас на нашому канал», – йдеться в повідомленні, де Володимир представляє свій канал.

Раніше «Главком» писав, що 12-річний киянин організував у квартирі бізнес із вирощування зелені та став відомим на всю Україну. Хлопець вирощує цибулю, руколу, мікрогрін, а свої будні городника описує у телеграм-каналі «Стручок».

Читайте також:
Віктор Ющенко вперше розповів про наймолодшого сина

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: