Наталка Денисенко зізналася, що її хейтять в соцмережі через нібито неприйнятну поведінку

Денисенко: Напевне, таке пишуть люди, у яких чоловіки не на війні
фото з відкритих джерел

Акторка зізналася, що хоч і старається не реагувати на зауваження, часом «накривають» емоції

Акторка Наталка Денисенко, чоловік якої – актор Андрій Федінчик, боронить нині країну зі зброєю в руках, зізналася, що зіштовхнулась з хейтом у соцмережах. Деякі коментатори в її соцмережі, за словами Наталки, дивуються, що вона продовжує жити, працювати, доглядати за собою, попри всі складнощі.

«Напевне, таке пишуть люди, у яких чоловіки не на війні. У них є якісь упередження,  як має виглядати жінка, чоловік якої зараз боронить країну. Жінки не сидять і не плачуть постійно, бо треба жити далі», – пояснила акторка в інтерв’ю для «Неймовірної правди про зірок» на СТБ.

Денисенко зізнається, що хоч і старається не реагувати на хейт, часом «накривають» емоції: «Я можу усміхатися і жити далі, а можу розплакатися, наприклад, коли почую пісню. Або після розмови з чоловіком. Потім далі пішла в магазин, чи знімати огляди в Інстаграм, чи по іншим справах. З Андрієм спілкуємось щодня, він на зв’язку. Нещодавно відправляла йому відео, як син дивиться на наше сімейне фото, яке висить при вході, і говорить: «Як я чекаю на тата».

Поки чоловік на війні, теплими обіймами акторку зігріває її син. Він не дає Наталці падати духом. Окрім часу з дитиною, акторці допомагає розвіятися прогулянка вздовж Київського моря. Наталка зізнається, що акторські пропозиції продовжують надходити, проте головним джерелом заробітку сьогодні все ж є ведення блогу. А не так давно вона поринула у ще одну улюблену справу – власний проєкт «Наталка-читалка»: «Читаю вірші українських поетів на публіку, під звуки фортепіано. Це благодійні вечори. Так, ми з глядачами зібрали до 400 тисяч гривень».

Читайте також: Українці закликали не давати фільму з Томом Крузом «Оскар» через зв'язок з російським олігархом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: