Пам'ятник The Beatles у Британії одягли у вишиванки до «Євробачення» (фото)

фото з відкритих джерел

Знімок опублікував український фан-клуб

Конкурс «Євробачення» цьогоріч пройде у Великій Британії від імені України. Організатори створюють незвичайні локації – так, скульптуру гурту The Beatles одягли у вишиванки. Про це повідомив один зі співорганізаторів конкурсу.

Також в Ліверпулі перед Євробаченням-2023 відбудеться EuroFestival, що триватиме з 1 до 14 травня. На заходах будуть представлені 19 проєктів, створених митцями України та Великої Британії.

Також раніше стало відомо, Стало відомо, у скільки обійдеться виступ гурту Tvorchi на Євробаченні. Послуги надаватиме приватна компанія, яка займається організацією концертів та розкруткою українських виконавців. Згідно з договором, створення та доставка декорацій у Ліверпуль коштуватиме майже 766 тисяч грн. Відрядження команди – близько 700 тисяч, костюми – 193 тисячі, концертна графіка – майже 194 тисячі, фото і відео супровід – 128 тисяч, спецефекти для виступу – 128 тисяч. Оскільки Україна перемогла на «Євробаченні 2023», Tvorchi вийдуть на сцену в Ліверпулі лише один раз, минаючи півфінали.

До слова, гурт витратить на «Євробачення» найбільшу суму за останні три роки. Участь гурту Go-A разом із створенням кліпу у 2021 році обійшлася в 576 тисяч гривень. А переможці конкурсу минулого року Kalush Orchestra витратили на все 1.7 млн.

Читайте також: Невідома плівка Beatles. Школяр зробив унікальний запис, про який мовчав 60 років

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: