Аlyona alyona ефектно попозувала на камеру у свій день народження

Фанати привітали артистку з 32-річчям
фото з відкритих джерел

Жінка оприлюднила серію фото, на яких вона постала у вбранні яскравих кольорів

14 червня відсвяткувала свій день народження реп-виконавиця alyona alyona. З нагоди свята артистка висловилася щодо війни, а також продемонструвала новий літній образ. У Instagram аlyona alyona написала пост, в якому звернулася до українців зі словами вдячності.

Аlyona alyona ефектно попозувала на камеру у свій день народження фото 1

«Мені сьогодні 32. Сьогодні я не буду організовувати великий збір, як торік. Сьогодні я просто хочу сказати дуже багато разів слово «дякую». Насамперед я хочу подякувати Збройним Силам України, всім військовим і всім причетним до військових, завдяки яким уже півтора року я і мої рідні живі. Ми засинаємо і прокидаємось, ми бачимо заходи сонця і світанки, я маю змогу творити, маю змогу давати концерти, маю змогу бачити радісні очі українців по всьому світу», – написала виконавиця.

Аlyona alyona ефектно попозувала на камеру у свій день народження фото 2

Жінка оприлюднила серію фото, на яких вона постала у вбранні яскравих кольорів. Реп-виконавиця обрала лосини бірюзово-блакитного відтінку, жовту футболку та спортивне взуття. Куртка-плащ, об’ємна сумка, макіяж та аксесуари – все це доповнювало образ.

У коментарях колеги та шанувальники привітали артистку.

Додамо, що співачка Alyona alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), яка до початку музичної кар'єри працювала вихователькою та завідуючою дитячим садком, зізналася, що це ще не всі професії, в яких вона себе спробувала. Реперка зізналася, що працювала колектором та «вибивала» з людей по телефону несплачені вчасно борги.

Читайте також: Alyona Alyona показала, як виглядала до того, як стала співачкою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: